Om My-Data

Med sine 11 år på bagen, er My Data en IT virksomhed, der har som hovedformål at sikre Danmark bedre imod hackere og IT Kriminalitet. Siden 2007 har My-Data arbejdet hårdt på at blive et videns-hus og et af Danmarks stærkeste våben imod elektroniske trusler fra både Danmark og verden omkring os.

Hos My Data er filosofien at at møde kunderne i øjenhøjde, med det mest avancerede løsninger på markedet. Det betyder at vi kan løse de computerproblemer de måtte støde ind i hurtigt og effektivt, men også forklare og uddanne omkring sikkerheden, så problemerne ikke opstår igen. Vi sørger for at du har de bedste forudsætninger for at undgå at blive ramt af cyberkriminalitet og når du har problemer med computeren sørger vi for, at du får hjælp med det samme, de fleste udfordringer kan vi klare på få minutter uden at det koster noget.

Det har ført til at vores, i dag over 10.000 kunder, hver dag kan tænde for computeren med ro i maven og god samvittighed. Vel vidende at deres data, netværk, computere, servere, mobiltelefoner og digitale liv er sikret af nogle af verdens mest avancerede forsvarssystemer.

My Data arbejder dagligt sammen med nogle af verdens dygtigste sikkerheds firmaer, hvor der konstant bliver arbejdet på og udviklet produkter, som er med til at holde vores kunders digitale liv sikkert

Teknologien er fantastisk på mange måder, men den efterlader også huller, hvor it-kriminelle kan bryde ind.

Det vil vi til livs!